Samla energi vid havet

Skönt att höra att jag inte är ensam om att tappa energi så här på sensommaren. Men snart går jag nog in i nästa fast. Mys med tända ljus-fasen.

Det har varit varma fina dagar så det kan man inte klaga på. I början av veckan tog jag och sjuttonåringen en kvällspromenad längs stranden. Där kan man samla energi och ta tillvara på ljuset så länge det går.

Fridhem är en underbar plats med klippkant, vit sten och så var det en härlig solnedgång.

De tre vännerna och sjuttonåringen

Kommentarer :

#1: Hanna Karlsson

Åh så vackert det ser ut. De här bilderna gav mig en ny dröm: ett sommarhus på Gotland! Hur fantastiskt skulle inte det vara att kunna spendera hela somrar på den vackra ön!

skriven
#2: Åsa

Hade hund förr (perro de aqua espanol) men har av tidsbrist inte haft på länge. Har inte riktigt saknat heller men så drömde jag att jag hade en hund i natt. Så nu tror jag suget vaknade lite. =)

skriven
#3: Malin B

Å, där bland hundarna i den fina miljön skulle jag också vilja sitta. Andas, prata om allt och ingenting, bara vara, lyssna, njuta...
Sådana stunder ger energi.

skriven
#4: Maria Bromander

Härlig strandpromenad. Igår gick jag så när vilse här i skogarna och rättsom det var står jag framför en skylt där det står just Fridhem. Vet om två platser tidigare så det verkar vara ett omtyckt namn. Visst låter det skönt att bo i Fridhem. Ha det gott!

skriven
#5: Sussi

Härliga bilder!
Jag har varit inne i en mys med tända ljus-fas i flera år nu. Eldar för fullt hela sommaren lång ;)

skriven
#6: Helena

Åh, så magiskt vackra foton! Hundar, natur och stranden. :-) Jag skulle också behöva lite extra energi nu. Fin kväll till dig!

skriven
#7: Paula

Vilken underbar hårman din dotter har, lagom lockigt, tjockt och långt och fin färg! Påminner lite om grannens hår, men hon hennafärgar sitt till kopparrött, o det klär henne.
Lika fina är förstås jyckarna, alla sitter så fint uppradade för posering framför kameran. Blinka tittar rakt in i kameran när jag plockar fram den, hon är mycket van som alla celebriteter...
Trevlig helg till dig

skriven
#8: Linda / CandyGirl

Åh så fint... tänk att bo nära det. Lyckost.

skriven
#9: AnnaKK

Hej-Hej!

Som vanligt är jag in här och läser dina inlägg, men vanligtivs gör jag det på mobilen eller surfplattan och då känns det så krångligt att kommentera... <:-I Egentligen ÄR det nog inte det, jag bara tycker att det går enklare och snabbare från en "riktig" dator!? Hm...

Igår fick jag förresten äntligen igång virusskyddet på den stationära burken (abonnemanget hade gått ut), så idag har jag gjort ett nytt inlägg på bloggen från den datorn. Halleluja, typ!! ;-)

Jag är inte särskilt hösttrött eller så, men lite småtrött på allt och inget ändå. Som att inte ha ordning på virusskyddet tex! Hm... Hur svårt kan det då vara att fixa sånt - och det enkla svaret på det är väl att jag är för trött för att orka...??? 8-X

Men annars tycker jag att det är en fin höst vi har så här långt - det somriga vädret är underbart!! :-)

Ha det fint!!!

skriven

Kommentera inlägget här :