Ordet är "magiskt"

Inte en enda hund finns med på bilderna. Men självklart var de med på promenaden denna underbara kväll vid en Gotländsk stran.
Jag vet vilken som är min favoritbild av dessa. Men vilken är din?

Kommentarer :

#1: Marita

Dom två sista är så fina, men egentligen är alla fina med dom magiska färgerna....
Kram♥

skriven
#2: Gitsan

Vilka underbara bilder! Svårt att välja ut en av dem som favorit, men jag skulle nog slå ett extra slag för nr 2 uppifrån.
Där har du fått med månen trots att mörkret inte helt infunnit sig än. Där, på kanten mot havet skulle jag säkert kunna sitta och vänta in mörkret och bara njuta av naturen.
Men nr 2 nedifrån är också lite extra vacker. Det lilla mot det stora. Du skriver att du inte har en enda hund med på bilderna, men är inte detta en Hundloka?
Inte lätt att veta vad som felas våra 4-benta. Men nu misstänker vi starkt att Harry har tonsillit och det ska kontrolleras när han sövs på måndag.

skriven
#3: Paula

Tredje från slutet, med den sneda martallen, så typisk för din ö! Men alla foton är ljuvliga...
Trevlig helg!

skriven
#4: Malin B

Den ena behöver inte utesluta den andra. ;)
Vid första titten föll jag för bilden näst längst ned sedan tvekar jag till bilden längst ned om jag ska välja.
Eftersom jag sällan tvekar och kör på det jag bestämt tar jag den näst längst ned om jag nu inte får ha två absoluta favoriter.

skriven
#5: JUNITJEJ

Fantastiska bilder!

skriven
#6: Sussi

Alla bilder var fina men den som sticker ut lite är den tredje bilden. Jättefin

skriven
#7: Linda

Åh, det här såg verkligen helt magiskt ut!

skriven
#8: Åsa

Härligt! Omöjlig fråga att svara på.

skriven
#9: mammakero

Vet du att genom att du skriver lika naket till mej som jag skriver till dej, så känns det som att du VERKLIGEN finns där brevid mej i det ensamt jobbiga. Jag vet vad du menar när du skäms för att ha rutit mot ditt barnbarn, det är ju typ oförlåtligt, eller hur!!??? Nu ska jag skriva något som verkar underligt i en normal mormor/barnbarn situation. Det behövde både lilla H och du få ut ur era system. OK, kanske det kan kännas som att du tog i mer än vad som behöves, men jag vet vad du beskriver. Er situation, både lilla Hs och du, har en situation som sträcker sej LÅÅÅÅÅNGT utanför regelverket. Även om lilla H är ett barn, så har hon inte ett vanligt barns register och minnen. Det gör att man måste gå långt utanför registret för att mötas. Lilla H behöver oxå få markeringar. Särskilt hon som mött så mycket svårt i unga år. Det känns tröstrikt att mamma till lilla H nått dit hon är. Vad lilla H behöver nu är att se att trots detta hände mellan er var jobbigt och hjärtekrossande, så finns du där i alla fall. Kontinuitet. Kärlek. För även små personer behöver i vissa fall få markeringar att något inte är rätt sätt att agera på. Men jag vet, det finns alltid flera olika sätt att visa det på. Be om ursäkt. Förklara. Barn förstår oceaner mer än vi förstår att de gör. Visa kärlek. Ge en ny chans till både henne och dej själv. Det blir bättre, för du har med ett barn att göra! Tack för att du finns Pernilla! Du är en kär vän för mej trots att vi aldrig setts. Kram!!!!!!!!!!!!!!!!

skriven

Kommentera inlägget här :