Uppvisning med tårtkalas

Förra helgen deltog sjuttonåringens klubb på en skördemarknad. Där visade de upp sin sport på ett glatt och fartfyllt sett. Winston fick för första gången springa inför publik på en "riktig" bana. Lite snurrig och alldeles för ofokuserad var han, men efter några lopp landade han och sprang riktigt bra.
En hund får inte starta i agilitylopp förrän den är 18 månader och det blir Winston den sista oktober. Därför passade det utmärkt med att få träna lite på en uppvisning.

När nu de flesta av klubbkompisarna var samlade, ville sjuttonåringen passa på att bjuda på U-SM tårta. Men dagen innan uppvisningen åkte hon till huvudstaden tillsammans med pojkvännen och kvar hemma i köket stod jag och bakade.

När båten körde in i Visbyhamn fram emot midnatt var tårtorna klara. De fick godkänt av både mästaren själv och de som dagen efter åt upp dem.

Nu är det färdigfirat och vi blickar framåt igen. Nya resor, nya tävlingar och jag tror att jag ska försöka öka på konditionen för Springerkillarna.

En ny tävlings-tur är planerad i oktober och då går färden neråt Sverige. Den här gången blir det bara jag och sjuttonåringen som åker och vi lämnar bobilen hemma. Den får nämligen inte plats på båtskrället. Det är bara lilla snabbfärjan som går då, för den andra båten kommer att ligga på varv. Ibland är det verkligen härligt att vara ö-bo men det finns många nackdelar med allt vatten mellan oss och fastlandet.

Kommentarer :

#1: Maria Bromander

De tårtorna ser både fina och goda ut. Gissar att hundarna längtar efter att få slicka visparna också. Goa fina hundar. Fin resa önskar jag er.

skriven
#2: Mycket annat och lite betong

Mmm, visparna ser goda ut. Så fina tårtor du bakade!
Kul att Winston fick prova agility och snart blir det på riktigt.
Vilken mysig resa ni gjorde till Fårö. Så skönt det klara vattnet ser ut. Har man husbil är man ju inte så beroende av vädret även om sol är trevligare.
Tack för din gulliga kommentar hos mig! Man kommer på lite vartefter hur man kan göra i bilen för att det ska fungera bra.

Hälsningar Agneta

skriven
#3: Erika

Vilken duktig tårtmakare du är!

Jo, jag minns 1991 (!), året då jag bodde på ön och kruxet att ta sig till och från den. Då fanns inga snabbåtar heller och så vill jag minnas att vissa av färjorna inte heller gick på söndagar :-) .

skriven
#4: Pia

Men du, du har många strängar på din lyra får jag säga. Vilka läckra tårtor!!!
Det var en ren evighets sedan jag gick på bloggpromenad, har inte riktigt orkat/prioriterat bloggen över sommaren.
Grattis till guldet!! Oj vad ni har varit igång i sommar.
Förstår att det kan bli lite sisådär att vara öbo ibland, men oftast kan jag tänka att det är mysigt ;)
Skickar massor med kramar!!
Pia

skriven
#5: Sussi

Men kära hjärtanes vilka sötnosar :)
Vilken fin tårta. Den såg riktigt god ut. Får hoppas det går bra i oktober med tävlingsturen. Jag håller tummarna.

skriven
#6: Linda/Candygirl

Wow.. vilka tårtor.. du är ju som en konditor ju.

skriven
#7: Malin B

Härliga tårtor! Såklart det skulle firas. Grattis!!!

skriven

Kommentera inlägget här :