Fårö

Har Ni varit på Fårö?
Jag som är född Gotlänning ska erkänna att jag sällan besöker Fårö. Men minst en gång om året brukar vi försöka att komma iväg på en utflykt till Gotlands lilla pärla.

Hela sommaren har förflutit utan att vi kommit iväg, men nu så! Jag och maken har åkt iväg helt ensamma. Kors i taket! Vi har två hundar med oss så "ensamma", är inte riktigt sant, men nästan i alla fall.

Vi har stannat vid Ekeviken. Där kan hundarna få bada och det finns nästan inga människor på stranden.

Nike njuter av att få hoppa runt i det grunda vattnet.

Benji drar gärna iväg till det djupare vattnet för att simma.

Plötsligt, när vi börjar planera för att tända grillen, då drar dimman in. En våt, tjock dimma som lägger sig som ett tungt regnmoln runt oss. Ändå är det mysigt under markisen med de tända ljusen och ett glas rött.

Kommentarer :

#1: Malin B

Jag har inte besökt Fårö, inte ens Gotland... Ha det så mysigt där i ensamheten, med trivsamt sällskap är det mysigt oavsett väder.

skriven
#2: Gunilla

Jag har varit till Gotland och Fårö. Så vackert där. Ser mysigt ut även i dimman. Så fina bilder på hundarna som badar. Man får passa på nu när värmen kom tillbaka. Ser ut som det fina vädret fortsätter nästa vecka. Har badat i havet och det är varmt och skönt. Ha en skön söndag. Varm kram från västkusten/Gunwah

skriven
#3: Gittan

Vi åkte aldrig dit när vi var med motorcykeln till Gotland för några år sen, det regnade lite. Men vika fina bilder och så fina hundarna är, härligt väder är det också. Kram.

skriven
#4: Linda/Candygirl

Härligt sensommarmys... här har varit tråkväder hela helgen. Typiskt. Blir säkert bättre bara det blir jobb och vardag igen.

skriven
#5: Erika

Fårö är en underbar plats. Det är minsann synd och skam att jag bara har varit där en gång!

skriven
#6: Åsa

Jag skäms att säga det men jag har bara varit på Gotland en gång. Ingen på Fårö...

skriven

Kommentera inlägget här :