Vi kom iväg!

Ett besked kom via SMS i torsdagskväll, att avgångstiden för fredagens båtresa var flyttad till kl. 11.00 i stället för kl. 14.00.
Allt pga hårt väder. Jag fick ringa förmiddagens kund och be dem komma jättetidigt och sjuttonåringen fick ta ledigt ytterligare några timmar från skola.

Och vi kom i väg. En gungig överfärd från Visby till Oskarshamn blev det. Men vi kom över Östersjön och fortsatte till Ronneby. Där tävlade sjuttonåringen på lördagen. Regnet öste ner. Loppen gick dåligt och vi var blöta. Nu pratar vi inte mer om det.

Den här läckra himlen mötte oss på vägen från Oskarshamn i fredags.

Söndagen bjöd på tävlingar i Karlshamn. Regn, regn, regn. Tur vi har tält som vi kan ta skydd i. Men det blir fuktigt och kallt. Sjuttonåringen var på dåligt humör för loppen ville inte riktigt bli 100%.

När hon väl satte hela banan som den skulle och med bra flyt, då gjorde alla andra det också. Som bäst blev det en 8:e plats.

Det är inte alltid man kan glädjas åt framgångar men hundarna och sjuttonåringen har sprungit fina rundor med bra känsla och flyt. Det kan ibland ge mer lärdom än vinster och fina placeringar.

Kommentarer :

#1: Malin B

Kul att ni kom i väg iallafall!
Det är klokt det där, att ibland lär man sig allra mest när det inte går allra bäst...

skriven
#2: Erika

Ja, inte går alla hundtävlingar bra inte. Man skulle kunna tro det om man läser i fb-flöden till exempel :-D .Men både förare och hund är ju levande varelser och allt ska klaffa samtidigt.

skriven
#3: Erika

Nu blev det rätt även med adressen tror jag.

skriven
#4: Marita

Trist med vädret, det drar ofta ner både hundars och människors humör. På tävling ska det ju vara på topp. Men som du skrev kan det ändå vara nånting positivt och lärorikt i slutänden...
Kramar♥

skriven
#5: Maria Bromander

Otroligt läcker bild du lyckades fånga måste jag säga. Inte underligt det är motigt i det här råa kalla blöta vädret. Huuu... Men så sant, ibland lär man sig mest då det inte går så där jättebra. Bättre lycka nästa gång.

skriven
#6: Bosse%25252520Lid%252525E9n

Mycket läcker himmelsbild. Vädret i helgen var inte trevligt.
Usch för att åka färja då. Egentligen lär man sig minst lika mycket när det går dåligt.

skriven
#7: Gitsan

De är ju inga robotar, vare sig hundarna eller 17-åringar ;)

skriven
#8: mammakero

Oturligt att vädret skulle ställa till det så båda dagarna. Förstår att dottern surade till, för man tappar all känsla för det roliga, när vädret är så surt. Bra kämpat av er alla!

skriven

Kommentera inlägget här :