Hundledig

Att vara hundfri eller hundledig är inget jag önskar eller längtar efter men ibland är det skönt att inte behöva tänka på rastning eller hundar som sitter och väntar.

Jag och sjuttonåringen är ute och far utan hundar. Kors i taket! Inte så vanligt att vi åker iväg på äventyr där varken träning eller tävlingar med hund ingår.

Även om många inte tror det, så finns det fler intressen i våra liv, än just hundar. Jag och sjuttonåringen gillar ju musik i många former och musikaler. Vi har alltså varit i huvudstaden och sett Phantom of The opera.

Det blev just en sådan underbar kväll som man bara kan önska sig. God, god mat ett underbart vin i glaset, trevligt sällskap och sen Fantomen.

Vi har bott fint och anrikt på Hasselbacken och verkligen fått njuta av atmosfären.

Vi han med en härlig, kylig promenad på Djurgården innan vi begav oss iväg till stadens affärer.

Hur var musikalen då?
Den var verkligen fantastisk. Men man bör ha ett visst intresse innan man sätter sig för att se den. Tycker man att höga och långa toner är mindre intressant att lyssna till, kanske man ska gå och se något mer lättsamt.

Jag tyckte att det gick på tog för fort. Tiden blev borttrollad och plötsligt var det paus. "Redan!" Att sitta som förtrollad av artisternas röster är magiskt och ännu större blev det när Peter Jöback öppnade munnen. Wow! Så bra, så fantastiskt bra!

Nu är vi på väg hem igen. Hem till hundarna och resten av familjen. Men minnet av Fantomen kommer att följa mig ett bra tag.

Kommentarer :

#1: Maria Bromander

Då är det riktigt bra när tiden bara försvinner och ibland känns det som det slutar fem minuter efter det börjat. Härligt. Var er väl unnat. Kram Maria

skriven
#2: Sussi

Åhh vad kul det lät. Min kompis var iväg och såg den för några dagar sen. Hon sa också att den var bra..
Ett litet tag utan hund går bra men sen börjar man längta :)

skriven
#3: TantGlad

Härligt med hundlov så det kan behövas förstår jag. Mysigt med musikalen åxo. Jag har en vän som skulle se den.

Ha en underbar söndag och kram

skriven
#4: Mycket annat och lite betong

Så roligt att det blev en lyckad helg! Låter riktigt mysigt!

Hälsningar Agneta

skriven
#5: Linda/Candygirl

men så härligt med lite musikal. Den skulle jag vilja se.

skriven
#6: mammakero

Vad underbart avbrott i vardagen! Få göra något bara ni två, som ni båda gillar! Äta gott och bara har kul!

skriven
#7: Erika

Så härligt att höra! Peter Jöback är en favorit och även om jag faktiskt inte har sett musikalen så har jag hört det mesta av den fantastiska musiken. (Även boken som ligger till grund för musikalen är jättebra, förresten!)

skriven
#8: Paula

Hej, det var många långa år sedan jag såg Phantom men den gjorde ett så starkt intryck att det sitter kvar ännu. Självklart ska det vara bra sångare som är med i ensemblen annars får man lida i flera timmar...
Såhär i novemberrusket kan det vara trevligt att hitta på något som bryter monotonin o mörkret, och det har ni gjort! Hörde ju st på nyheterna att det snöar rejält på Gotland just nu, därför kom jag att tänka på dej o att jag inte hälsat på dig på bra länge
Ha en fin vecka!

skriven
#9: Malin B

Vad kul med en lyckad trip med tösen. Sådant ger energi!

skriven

Kommentera inlägget här :