En kall men fantastiskt helg

Vi har fått använda vinterjackorna i helgen. Brr! Haninge Brukshundsklubb bjöd på en fuktig kall lördag och en blåsig men soligt söndag. Kyla, regn, blåst, sol och en stunds värme. Mer än så kan man inte få va? 

Lilla H har studerat agility mer ingående och haft tusen frågor. "Varför gör domaren så? Varför fick han fel? Ska man inte stanna där? Han hoppade över markeringen på balansen Mommo, då får han fel va?"
Snart kan hon det här!


Den här helgen lossnade det och sextonåringen och Benji sprang in en 3:e plats med pinne. Sen sprang hon och Nike in ytterligare en pinne på söndagen och placerade sig 2:a och 4:a. 

Det är pinnarna man vill ha. Bara 10% kan få pinnar och måste vara felfria. Är det 10 starter blir bara en pinne utdelad är det 20 blir det 2 osv.  Nikes 4:e placering räckte alltså inte till pinne men det gjorde pallplatsen. 


Nu är vi hemma och laddar om för på fredag bär det iväg igen. 

Kommentarer :

#1: Linda / CandyGirl

Weee... GRATTIS

skriven
#2: Malin B

Å, vad roligt när det lossnar!!!
Jag blir glad för hennes skull och ropar GRATTIS till det plus till DIG, för nog blir man lycklig när det går bra för barnen. Dessutom är det din namnsdag i dag, grattis till det!
Kul att LillaH är med på notera också.

skriven
#3: Milla

..men nu är värmen här!!

skriven
#4: Schäferstugan

Grattis!

skriven
#5: Erika

Superkul! Härligt när allt stämmer!

skriven
#6: Netti Starby

Vad roligt att det gick så bra och vilka fina hundar! :-D Kram

skriven
#7: Paula

Så roligt att turen vände, för skickligheten fanns ju redan där?
Vi hade också en vecka med väldigt regnigt, blåsigt och ruggigt väder men nu är sommaren här med besked. Minst tio myggbett idag...
Dom pratade på nyheterna om vattenbristen på Gotland och inte skulle det lätta heller även om regnet vräkte ner...
så tokigt. Inte kul med ransoneringar!

Svar: Det är riktigt krisigt med vattnet här.
Pernilla

skriven
#8: Sussi

Vad kul. Grattis! Det har varit riktigt kallt här i mellersta delarna senaste tiden. Vi är så glada att solen och värmen bestämt sig för att återkomma lagom till jag har långhelg ;)

skriven
#9: Maria Bromander

Grattis! Härligt och vädret dt hoppar verkligen upp och ner. Ena dagen åskvärme, nästa kallt, nu varmt igen saknar bara lite regn. Lycka till med nästa tävling!

skriven
#10: Åsa

Kul! Grattis!

skriven

Kommentera inlägget här :