Påväg igen

Veckan har rusat fram. I onsdag tittade jag efter flera gånger i almanackan. Jag trodde verkligen att det var tisdag. Sen fortsatte dagarna på samma sätt. Nu är det fredag och vi är påväg igen. 


Vi lämnar 27 grader sol och torka och styr mot Uppsala. 
För några år sen pratade jag med en annan hundförare som reste mycket och jag frågade om hon inte tyckte det var jobbigt? Då sa hon att det var hennes sätt att koppla av. Nu förstår jag vad hon menar. Att jobba en hård arbetsvecka, att vandra mellan tvätt och måsten och sen avsluta med att åka iväg med husbilen. Finns liksom inget att göra då. Bara komma fram och sen ta det lugnt. Så just den här helgen ser jag verkligen fram emot. 


Båten är dock så tråkig att jag somnade en stund med huvudet mot bordet. 
Men det är en stunds avkoppling och inget att göra. Boken hade jag glömt i bilen. Synd bara att det var 7000 ungar som förde ett himla liv. Vi är bortskämda med att nästan alltid ha hytt. Det hade vi inte på den här resan. 


Matpaus och rastning i Ösmo. Nu brakar vi iväg norr över. Imorgon ska dottern springa agility. Håll tummarna den här helgen också. Det gjorde ni så bra förra helgen och det resulterade ju i två pinnar. 

Kommentarer :

#1: Malin B

Såklart jag håller tummarna!!!
Härligt med hälsosam avkoppling.

skriven
#2: Aina Fröjd

Självklart håller vi tummarna ! Lycka till :)

skriven
#3: Linda/Candygirl

hoppas det gick jättejättebra.

skriven
#4: AnnaKK

Än en gång såg jag prisrosetter på Facebook - så uppenbarligen gick det BRA den här tävlingen också! KUL och GRATTIS!!! :-D

skriven
#5: Paula

Men då får jag hoppas att det gick strålande på tävlingarna även denna gång! Angående båtturer, har följt Silja Serenades vedermödor på sin färja, ett virus kallat norovirus härjar o har gjort flera hundra passagerare och personal sjuka. Trots sanering så hjälper det inte, dom är nu inne på snart tredje veckan med smitta. Vilket elände! Syrenen blommar som finast här nu, liljekonvaljen har tackat för sig

skriven

Kommentera inlägget här :