Planering inför Midsommar


Planerna inför Midsommar pågår för fullt på sextonåringens klubb. Tävlingar i två dagar med ca: tusen starter. Jag är så glad att jag inte är funktionär. Maken tog det lasset och stressar därför iväg på möten och fixar och trixar på alla sett. Hinder ska fixas, stugan riktas, planen klippas. 

Sen deckat han! Zzzzz!


I måndags var Winston och sextonåringen på kurs och jag passade på att besöka de väldoftande Liljekonvalj-skogarna. Springerkillarna var självklart med. De tyckte dock att jag var lite tråkig när jag hela tiden ville stanna och plocka blommor. 


Kommentarer :

#1: Malin B

Han är värd skön vila där bredvid vovven! Så brukade jag "vräka" mig på den tiden jag hade möjlighet, så mysigt!!!
Jag tycker matte kan få vara lite "tråkig" och plocka fina blommor, killarna brukar hitta någonting att lukta på eller en pinne under tiden.

skriven
#2: Linda / Candygirl

Åh så härligt med liljekonvaljer. Såg att i skyddade lägen har våra börjat slå ut nu. Men på "öppen mark" tar det väl någon vecka till... tror jag.

skriven
#3: Maria Bromander

Den bilden gillar jag. Vila tillsammans med en hund det kan ju inte bli bättre. Liljekonvaljer är något speciellt fast kanske inte om man är hund. Smaken är ju olika. Ha det gott!

skriven
#4: Netti Starby

Haha vilken härlig bild på din make med vovven :-D Kram

skriven
#5: Milla

Åh, älskar liljekonvaljer!! SÅ vackra och doftar så ljuvligt.

skriven
#6: Åsa

Vilken mysig bild!!!

Vi har inga klara planer för midsommar än. Är ju liksom dags att ta tag i det.

skriven

Kommentera inlägget här :