Två veckor till ledighet

Nu är det två sprängfyllda veckor kvar för mej att jobba. Sen ska jag ha lite ledigt i två omgångar.

 

På schemat inför sommaren står en resa med familjen med inställt mål till agilitytävlingar i Kungälv. Lilla H har målet inställt på Astrid Lindgrens värld och resan avslutas säkert med en tur förbi Ullared.

 

Nästa mål inför sommaren är en hundutställning. Benji ska återigen få visa sin bästa sida. Mest för att utställningen är på hemmaplan och att sextonåringen vill försöka kvala in i Juniorhandler finalen. Försöka ska man alltid göra.

 

Sen avslutar vi sommaren med Hundungdoms SM i augusti strax innan skolan börjar igen.

 
Som vanligt är det mycket hund på schemat och då trivs jag bäst. Vid har Ni för planer i sommar? 

Kommentarer :

#1: Cajsa | Beauty Boulevard

Vilka underbara hundbilder ♥

skriven
#2: Paula

Det lät som ypperligt trevliga semesterplaner! Jag kan sakna husvagnslivet, men det var ändå mest för att våra hundar skulle få uppleva friheten i naturen, o nu med en liten snäll sak så får ju hon det i alla fall varje dag. Något jag också saknar är seglingen i skärgården i Stockholm, även om jag vet att jag inte längre är i skick att ens agera hopp-iland-kalle. Ni idkar inte båtliv?

skriven
#3: Bosse Lidén

Härliga bilder som vanligt. Försöka ska man alltid göra. Hoppas hon lyckas. Två veckor går fort. En gång i tiden bodde jag fem minuters bilresa från Gekås. Vi ringde alltid och kollade läget innan vi åkte dit. När bussarna var borta var där skönt.
Det blir resor runt om i Skåne och en hemlig resa lite senare. :)
Kram Bosse

skriven
#4: Åsa

Har tre arbetsdagar kvar. Sen fyra lediga veckor!
Hoppas du får det härligt!

skriven
#5: mammakero

Härligt med en semester med en massa upplevelser! Här har jag bara att slöa på schemat och hoppas att maken ska våga försöka att bo i stugan, fram till augusti då jag tar ledigt. Just nu säjer han tvär nej och jag måste respektera detta. Att åka ensam till stugan är inget alternativ. Vitsen är ju att umgås... Sen att åka på semester är inte att tänka på, för han är för orörlig och hindrad av det mesta en semester borta för med sej.

skriven
#6: Sussi

Jag har 1½ vecka kvar nu. Som man längtar.
Låter som om du kommer få en riktigt härlig semester. Även jag ska få ett besök på Ullared i sommar :)

skriven
#7: AnnaKK

Maken jobbar sista veckan innan sin semester nu, och det ska onekligen bli skönt. Fast jobb så det räcker och blir över har han ju här hemma med... Får se om det blir tid över till nån/några utflykter också. Kanske rent av nån resa!? :-D

Sonen börjar sin semester samtidigt, och jag hoppas han kommer att lägga lite mer tid på sin hund då - den behöver både aktiveras och få upp lite kondis inför kommande jaktsäsong.

skriven
#8: Malin B

Kör min sista jobbarvecka nu, officiellt iallafall. Ska hälsa på min moster om två veckor och sedan ska hela familjen avsluta sommaren i Göteborg. Jag trodde inte att "ungarna" ville hänga med oss längre så jag blev jätte glad när de ville det.
Jag var nog vallhund om jag levt förut, hålla ihop flocken. ;)

skriven
#9: Gitsan

Tack för kommentaren i min blogg.
Jag äter också Levaxin efter att jag fick min sköldkörtel behandlad med radiojod i början av 2000-talet.
Tack och lov har jag inte behövt trassla så mycket med nivåerna och det verkar fungera bra.
Det är inte många läkare på VC som kan speciellt mycket om detta. Bäst är nog om man har en
Här tar vi sommardagarna som de kommer eftersom vi har ”semester på heltid”.
Mycket hund för min del också eftersom Harry nu blivit 15 månader och vi tränar för fullt. Jag älskar att tävla men med denna hund har vi tagit det varligt och inte skyndat på. I mitten av september ska vi testa ett WT (Working Test) som Goldenklubben anordnar.

skriven
#10: Linda / CandyGirl

Låter ju som bra planer. Håller tummar på tävlingarna. Just nu latar vi oss *not*. Dåligt väder 4 av 4 semesterdagar. Så vi får en massa gjort. Kul det med. Men nu längtar jag efter att ta fram bikinin igen. Städade bort den under helgen... hm. Fast om en vecka åker den garanterat på 🤗🌞

skriven

Kommentera inlägget här :