Jag tar den!

Nike är som en säl i vattnet. Han simmar snabbt och utan ett enda plask. Förutom då han ska hämta pinnar i vattnet. Då ylat han, skäller och gnäller för att sen ta pinnen med ett ordentligt plask och oftast dyker han under med huvudet vid själva gripandet.

 

Kommentarer :

#1: Malin B

Vilken charmant kille!

skriven
#2: Decdia

Full av livsglädje!

skriven
#3: Linda

Svar:haha. "Nej tyvärr nej tyvärr. . För detta är en köpa löständer-affär, köpa löständer-affär köpa-löständer-affär .. "
Blev inte direkt överraskad av publiken. Hade med melodier som "kungens lilla piga", "busiga ballongens visa" och lite annat.. det funkade. Men det är roligare med aktiva ungar...

skriven
#4: Paula

Det ser helt ljuvligt ut, jag har aldrig haft en hund som velat doppa huvudet i vattnet. Rottisen gjorde det ibland ofrivilligt när hon skulle ha tag i en sjunkande pinne, men annars inte.
Förstår att du går o längtar efter ledigheten nu. Vi har kvavt med åskskurar mellan varven, insekterna är ännu galnare än vanligt. Blåbär står på agendan idag!

skriven
#5: Sussi

Doris, vår förra hund simmade gärna mycket och länge men hennes favoritgrej i vatten var att gräva upp stenar från botten. Hon doppade hela huvudet för att få upp dom. Sen la hon dom uppe på land. Tokhund ;)

skriven

Kommentera inlägget här :