Inför semestern

Nu ska jag försöka komma ner i puls och bara ha semester. Bara semester med hundar, tävlingar, gemenskap, god mat och lite vin.

Vi börjar med att åka iväg en vecka. Sen ska jag bara vara hemma och vila en vecka innan det är dags att jobba en vecka igen.

Hörde på radion att egna företagare i genomsnitt inte tar mer än två veckors ledigt i följd. Så är det nog. Jag ska i alla fall in och jobba för att sen ta lite ledigt igen. Det är svårt att vara oumbärligt. Hihi, lite ironi där.

Vi kör på bobilen på Destination Gotlands båt på måndag kväll, för att göra ett stopp i Vimmerby. Sen styr vi nosen mot fyra dagars tävlingar på Västkusten. Agility står på schemat innan vi drar oss mot Gotland igen.

Hoppas nu att vädret är med oss för att bo i bobil med våta hundar, är inte roligt.

Det bästa med att åka bort, är att man måste vara ledigt. Det går inte ens att sätta sig vid skrivbordet en regnig dag.

Kommentarer :

#1: Erika

Känner igen det där som frilans. Tycker att jag nästan aldrig är helt ledig.

Hoppas att ni får härliga dagar i Göteborg!

skriven
#2: Malin B

Att vara egen är inte så fritt som många vanligt anställda vill tro... Typ plocka ut så mycket pengar man vill/behöver och sedan vara ledig när man vill och hur länge man vill. ;) Mera en livsstil...
Att åka bort och "tvingas" släppa allt är rena rama hälsopillret. Jag önskar dig riktigt sköna dagar!

skriven
#3: mammakero

Även om man jobbar en vecka mellan två veckors semester, så har man ju semester, som är så behövlig och nödvändig för oss med stora tyngder hängande från våra axlar. Njut av samvaro med dem du älskar mest i världen, i bobilen och utanför! För jag vet hur mitt hjärta värker av att vara låst hemma. Njut för mej med!

skriven
#4: Sussi

Tänket är lite annorlunda med semester när man har ett eget företag eftersom allt man gör, gör man för sin egen skull. Pengar och allt. Jag jobbar för kommunen, för min del kan jag vara ledig lääänge ;)
Hoppas ni slipper regn och lycka till :)

skriven
#5: Decdia

Jag vill också gärna iväg något på semestern, annars är det så lätt att man fastnar i vardagens "måsten".

skriven
#6: Maria Bromander

Så sant. Åker man bort kan man inte gå och småplocka med allt och inget fast i år lyckades jag nog rätt bra med att göra ingenting fasst vi var hemma mest hela tiden. Bobil, mysigt ... Hoppas du fått en riktigt skön och vilsam semester.

skriven
#7: Åsa

Härliga blombilder!

skriven

Kommentera inlägget här :