Julefrid

Jag tycker inte att det är så viktigt med att julstäda och putsa fönster inför julen. Det kan liksom göras när som helst på året tycket jag. Men om det inte blir gjort någon annan tid på året, är det ju ändå roligt att få det lite rent och fint till jul. Jag tror att det är det här som kallas du dubbelmoral?

Hösten har ju avlöpt i en rasande fart och hundarna bidrar inte med renhållningen i vårt hus. Städningen har alltså inte varit prioriterat och en behövlig julstädning inleddes alltså dagen före julafton.

Den lilla trädgård vi har på baksidan har förvandlats till en agilityplan och gräset är mjukt och uppluckrat. På vissa ställen är rena leråkern ett faktum. Medan jag dansade med Draken dansade sjuttonåringen med Winston på baksidan.

Julkort på papper är något jag blivit väldigt dålig på. Förstår inte när det hände men faktum är att jag blir sämre och sämre på det. På Stockholms Hundmässa köpte jag jättefina julkort men inte ett enda har jag skickat. Alltså använde jag mig av Face Book så som så många andra.

När damsugare tystnat, hundarna fått sin stimulans och det digitala julkortet skickats, lade sig julfriden över vårt hem.
Hoppas Ni också fått frid och ro och kan njuta av tillvaron?
Önskar Er alla en God fortsättning på julen.

Kommentarer :

#1: Gittan

God fortsättning till dig och det där med städning är ju inte det viktigaste. Men som du säger nån gång måste det göras och då passar det ju bra till jul. Jag förstår att det inte är lätt att hålla rent med dom tre söta grabbarna men så söta och vilka fina bilder du bjuder på. Du är en duktig fotograf.
Julkort skriver jag inte heller det har också försvunnit från mig, vart tar tiden vägen. Vi kanske kan bli vänner på fb sök mig om du vill. En bild på mig på ön sitter på en bänk.
Ha en skön dag. Kram.

skriven
#2: Malin B

Det där med städning görs bäst på inspiration. Om man har fyrfota o barn i huset märks det ändå inte, då är det full fart med annat än dammtussar.
Jag har precis kört en sväng med dammsugaren och kunde inte annat än le få jag hux flux såg en damnsork (för den var stor!) under skänken. Ovanpå garderoberna dammade jag så ordentligt men på golvet, där var jag tydligen inte så noga. Tur att jag inte har allergi!

skriven
#3: mammakero

Här är det inte städat innan jul. Kanske blir det städat en gång till innan vi lämnar detta gamla år 2016... Fast jag kanske börjar med att städa in det nya istället, för att göra något oväntat! Fönstrena är inte putsade alls iår. Kommer inte att bli det heller. Vad gör väl det? Det är så mörkt ute, så skiten syns varken på golv eller fönster. När de ljusare tiderna kommer, kanske orken min med kommit? Jag hoppas i alla fall på det.
God Jul! Kram!

skriven
#4: Erika

Vilken härlig julbild med hundarna! Hoppas att ni år en skön fortsättning på helgerna.

skriven
#5: Mycket%2520annat%2520och%2520lite%2520betong

Det finns så många roligare saker att göra än att städa. Men som sagt nån gång ska det göras. Vi satte också igång men det blev väl inte helt färdigt.
Julkort skickar inte jag heller i pappersform men får dåligt samvete när vi får från andra...

God fortsättning!
Agneta

skriven
#6: Linda/Candygirl

God fortsättning. Hoppas julefriden kom... och stannade. Nu är det jobb som gäller.

skriven
#7: Linda/Candygirl

God fortsättning. Hoppas julefriden kom... och stannade. Nu är det jobb som gäller.

skriven
#8: ✫Fru Eriksson

Naw...vilka sötnosar ❤️ ...
Gott Nytt 2017 på Er!

skriven

Kommentera inlägget här :