Bullar blev det, tillslut!

Ni som följer mig på Instagram har redan sett bilden. (Jag heter dogladyn på Instagram också) Men jag bara måste få skryta lite här också. Jag bakade faktiskt bullar tillslut. Några Lussekatter blev det inte, men vad gör det? Lucia har ju redan varit och Lussebullar tillhör väl ändå Lucia?

Inte blev så värst mycket av den här blomman heller. Förstår inte att det ska vara så svårt för Julstjärnor att överleva i vårt hus? Har ni några tips?

Kommentarer :

#1: Gunnel

Jag gillar dina lussehundar. Julstjärnor överlever inte i mitt hus heller. Det är en helt omöjlig blomma. Ha en fin adventssöndag.

skriven
#2: mammakero

Lussehundarna är jättefina! Gillas skarpt!
Julstjärnor trivs inte hos oss heller, så jag köper snittamaryllis stället! "Lite" dyrare förstås, så till bordsdekorationer med mossa blir det hyacinter!

skriven
#3: Gitsan

Jag har aldrig lyckats ta död på en julstjärna, men jag tycker egentligen inte om dem så enda gången de finns här är om någon har med sig en.

skriven
#4: Malin B

Underbara julhundar!!! :)
Hemligheten med julstjärnan kan vara att det var för kallt när den fraktades hem, de är superkänsliga. Eller om den stått lite dragigt?

skriven
#5: Linda/Candygirl

Coola bullar.

Vad det gäller julstjärnan fick vår åka i soprona i fredags. Tror vi vattnar dom för mycket. Men vattnar man för lite slokar dom ju... skitsvårt.

skriven
#6: Erika

Lussehundar - klockrent! Julstjärnor är en utmaning. Misstänker att jag kommer att lyckas ta död på årets inom en snar framtid.

skriven
#7: Marita

Ja nu är den lilla snö som kom borta så smutsen får lätt fäste på golven, typiskt till julen när man vill ha någorlunda fint.
Härliga lussehundar du har gjort, vilket bra tips..** Något tips med Julstjärnor har jag inte. Mina brukade oftast kolavippen innan jul trots alla knep. Nu kör jag med konstgjorda och dom är jättefina och naturtrogna.
Kramar♥

skriven
#8: mammakero

Läste om din fundering på att köpa gröt i "korv". Det gör vi varje jul här! Älsta dottern och maken äter den varje morgon hela jultiden! De säjer att den är god, så jag tror dem, för jag äter inte gröt själv...

Svar: Perfekt! Nu har jag hört samma från flera så jag litar på Er. Tack!
/P
Pernilla

skriven
#9: Sussi

Det blev lussevovvar istället :)
Jag köpte precis två vita julstjärnor för 5 kr styck på ikeas fyndavdelning haha. Dom ser väl rätt okej ut än så länge men jag lyckas nog ta ihjäl dom ganska så snart. Planen är att försöka få dom att se okej ut över julen i alla fall ;)

skriven

Kommentera inlägget här :