Veckan som slet sig

Den här veckan har inte gått att tygla. Det drar i kopplet och har ingen lust att vänta på mig.

Skolan har börjat och Lilla H har börjat i förskoleklass. Morgonrutinerna har fått ändra lite på sig och jag lägger samman morgonprommis med hundarna, tillsammans med att följa Lilla H till skolan. Jag stannar vid grinden och vinkar hej då, sen går vi vidare till skogen, jag och de tre musketörerna.

Någon fyllde sjutton år här i veckan. Alltså har sextonåringen bytt namn igen. Hon gör ju det en gång per år.
Presenterna har hon fått i förväg så det blev skralt med paketen på sängen. I trädgården står ett slalom i bättre kvalité än Rustas. Lycka är att få ett riktigt slalom.

Sommaren kom tillbaka till Gotland och vi har passat på att vandra längs strandkanten. När vi varit iväg med Bobilen till fastlandet och kommer tillbaka till ön, inser jag hur mycket jag älskar detta ställe.

Även det taggiga kan vara vackert.

Tillbaka vid trimbordet, står jag och suger lite på sjuttonåringens bravader, det som hände i helgen som var. Tänk att man kan få vara med om sånt roligt. Vi är verkligen lyckligt lottade på många sett.

Medans jag jobbar slappar mina egna fyrfota vänner. En av dem gillar att ha koll från trappan. (Fast har är inte min.)

Solen sjunker ner i Östersjön så vackert och färgrik. Nu börjar helgen. Den enda helgen som den här veckan har. Se till att ta tillvara på den. Själv ska jag verkligen försöka göra det på det allra bästa sättet. Vilket, vet jag inte riktigt än.

Kommentarer :

#1: Malin B

Helt underbara paradisbilder, inte undra på att du trivs!
Dina tjejer blir stora! Hoppas Lilla H trivs finemang i förskoleklassen och att 17-åringen kör slalom så det sjunger om det, då blir det flera goda karameller att suga på för dig!

skriven
#2: Hanna Karlsson

Vilka härliga bilder från er vecka! Grattis till sjuttonåringen. :-)

skriven
#3: mammakero

Du älskar nog bobilen på samma sätt som jag älskar stugan! När jag är där vill jag inte åka hem. Det är ett stort behov av den lugna atmosfären som bara finns där. Nu får jag klara av ytterligare ett år utan att få vara där. Så lilla H har blivit skolgammal?!! Jösses vad tiden går! Hur går det för er allihop nu förtiden? Har det blivit lättare?

skriven
#4: Paula

Så roligt att du känner dig hemma på ön. Det tror jag att jag också skulle kunna göra. Jag är ju dock lite av en nomad, har inte rötter någonstans där jag bott de senaste 40 åren. Men att återvända till byn där jag nu bor, det var sannerligen ett lyckokast. För här har jag hittat ett sammanhang, några vänner, bekanta, underbara omgivningar och ett liv som är lätt att leva. Att börja i förskola är ett stort steg. Hoppas lilltösen ska trivas!

skriven
#5: Linda/Candygirl

Men jösses har hon redan blivit 17... det är inte möjligt. Jag får själv en tonåring på tisdag.. konstigt. Jag är ju knappt 20 själv... eller?

skriven
#6: Sussi

Grattis till en nybliven 17-åring :) Så härligt att sommaren kommit tillbaka. I helgen var det varmt här med men nu så ösregnar det och har gjort hela dagen :(

skriven

Kommentera inlägget här :